fbpx
Ring til os: 27 64 15 44 (Hverdage mellem 8:30 og 15:00) Skriv op til NYHEDSBREV
ref-img

Anmeldelse på Folkeskolen.dk af Spil Smart Portalen

Uddrag fra anmeldelsen:

“Ny musikportal giver masser af emner og aktiviteter at vælge imellem, både på mellemtrinnet og til valgfag i 7. og 8. klasse.”

“Med den nye portal spil-smart.dk har vi som musiklærere ingen undskyldning for at sige, at vi ikke kan finde på, hvad vi skal undervise i. Her er nok at tage fat på, både for den nyuddannede lærer, der kan have brug for ideer og inspiration til at komme i gang og til at kreere sit eget katalog af undervisningsmateriale, og så sandelig også for den garvede musiklærer, hvis bagkatalog trænger til en saltvandsindsprøjtning.”

“Mellemtrinsdelen indeholder kapitler om musikhistorie, rytmik, teori og hørelære samt en række arrangementer af forskellige sange, man kan bruge i sin undervisning. Både når der skal synges og synges flerstemmigt, og når der skal spilles sammen.

Hvert kapitel indeholder mange dele og mange emner at kaste sig ud i. For ikke at gabe over for meget kan det anbefales at sætte sig grundigt ind i hvert enkelt kapitel og så nøje udvælge, hvad man vil arbejde med i årets løb. Man kan eventuelt læne sig op ad den årsplan, der ligger på portalen.”

Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk 

Tags:
X