fbpx
Ring til os: 27 64 15 44 (Hverdage mellem 8:30 og 15:00) Skriv op til NYHEDSBREV

VIGTIGT:
Når du bestiller en årslicens til Spil Smart bliver du altid oplyst om betingelserne i både ordrebekræftelse og efterfølgende velkomst e-mail.
Det er dit og din skoles ansvar at læse betingelserne igennem, således du og din skole er klar over hvad vilkårene er.

Langt de fleste portallicens vilkår er som Spil Smart Portalens, derfor ved de fleste skoler godt at eventuelle opsigelser skal klares typisk inden d. 30.06.

Nogle gange oplever dog desværre at skoler eller undervisere ønsker at opsige når det nye skoleår er i gået i gang. Det kan vi selvfølgelig ikke imødekomme. Vi har mange udgifter til at drive en portal, herunder til unilogin, til serverplads m.m.

Sådan står der i handelsbetingelserne:

4. c. Licens/abonnementsperioden:

Perioden for en årslicens følger et skoleår, altså fra 1. august til 31. juli. I nogle tilfælde kan et abonnement træde i kraft før 1. august ifm. førstegangskøbere og særlige kampagner herfor.

Et abonnement/licens er løbende og faktureres forud en gang om året, med mindre andet er aftalt med Kundeservice. Dog faktureres der med det samme, første gang en skole bestiller årslicens.

Ved udløbet af perioden forlænges abonnementet automatisk med en ny periode ud fra den til enhver tid gældende prisliste, hvis ikke abonnementet opsiges med min. en måneds varsel til udløbet af abonnementsperioden, altså senest d. 30.06.

Categories: FAQ generelt, FAQ Valgfag
Tags:
X