fbpx
Ring til os: 27 64 15 44 (Hverdage mellem 8:30 og 15:00) Skriv op til NYHEDSBREV

Sådan startede vi egentlig også ud, men for at følge med hele forlagsbranchen, og den digitalisering af skoleområdet der er og har været i gang længe, så vi en række fordele i at vælge bøger og enkelt downloads fra og satse på en portal med adgang til at streame alt materialet.

De fleste skoler og lærere i dag er helt vant til at have en portallicens til de forskellige fagområder, vores musiklærer-kunder derude har også efterspurgt det længe og derfor ser vi heller ingen grund til at holde fast i den “gamle” model og vi kan ikke gøre begge dele.

Oveni får vi samtidig muligheden for at udvide med en række nye musikfagsforløb med den særlige “Spil Smartske” tilgang til materialer. Det er en udvikling og udvidelse af vores udgivelses univers, vi længe har haft i støbeskeen, og med denne udvidelse af Spil Smart Portalen blev der en åbning til at forfølge den vision og lancere en helt ny portal der dækker hele musikfaget i grundskolen.

Og, så har vi de sidste par år, ligesom mange andre forlag, oplevet en markant nedgang i Copydan indtægt fra de materialer vi har solgt hidtil, både som download og som bøger. Og da vi fx benytter nye hits til arrangementer som er rigtigt dyre i royalties til forlag og komponister, er det desværre ikke en gangbar forretningsmodel at sælge et download til 38 dkk eller en enkelt bog hvor begge vil blive kopieret igen og igen og som vi får meget lidt Copydanvederlag fra. Før i tiden kunne dette godt lade sig gøre da kompensationen fra Copydan var ok, men som sagt er den mere eller mindre forsvundet.

Vi forstår selvfølgelig at det kan være uhensigtsmæssigt for nogle brugere derude, som må vælge Spil Smart fra af økonomiske årsager og det beklager vi selvfølgelig.  Men vi må og skal følge med udviklingen og behovet derude, ellers overlever vi ikke som et lille uafhængigt forlag.

Spil Smart Portal årslicensen er til orientering pt. den billigste af alle portal licenser til musikfaget på det danske marked.

Category: FAQ generelt
Tags:
X