Spil Smart logo

Om mellemtrinslicensen

Herunder kan du læse overordnet om, hvad en licens til mellemtrinsmaterialerne inkluderer:

Sammenspilsarrangementer & korarrangementer:

Spil Smart arrangementer er sammenspilsarrangementer og 2-stemmige korarrangementer til NYE danske og udenlandske HITS der er skræddersyet til mellemtrinnet.

Essensen i vores arrangementer er, at (vi) forfatterne tager os af størstedelen af forberedelsen til sammenspil på mellemtrinnet. Det være sig udvælgelse af populære sange som kan spilles og synges på mellemtrinnet, tilpasning af sangene, udarbejdelsen af arrangementerne og endelig en pædagogisk formidling af hvordan sangene skal spilles.

Målet er at gøre det let at komme hurtigt i gang med sammenspil med en hel klasse.

Du kan så fokusere på at spille musik med eleverne og evt. udbygge arrangementerne alt efter behov og temperament.

Udover arrangementer og sangtekst får du en uddybende beskrivelse af, hvordan du let kommer i gang med Spil Smart og Syng Smart arrangementerne, samt hvordan forfatterne arbejder med at udvælge og arrangere sangene.

 

Musikfagsforløb + en del andet

Da vi selv underviser og har undervist i grundskolens musikfag i mange år, ved vi, hvor fedt det er med konkrete og brugbare musikfagsforløb, man kan tage ned fra hylden og få eleverne aktiveret og motiveret med.

  1. Derfor udvikler vi i tæt samarbejde med dig brugbare og relevante musikfagsforløb, der inspirerer både dig og eleverne + at de selvfølgelig læner sig op af fællesmålene for musikfaget.
    Og som altid tager vi udgangspunkt i den virkelighed vi kender så godt ude fra klasselokalerne og kommer derfor KUN med materialer, der er skabt ud fra Spil Smart ånden, nemlig så lidt forberedelse som muligt og helt i øjenhøjde med både elever og undervisere.
    Plug-and-play som vi betegner essensen i Spil Smart ånden – less is more! Se musikfagsforløbene her
  2. Derudover får du med en årslicens til Spil Smart Portalen mulighed for at deltage i to årlige workshops med forfatterne og gode rabatter på Skandinaviens største online nodebutik Stepnote.dk, se listen herunder:

 

Opsummering af hvad en årslicens inkluderer:

  • En række forskellige musikfagsorienterede forløb til eleverne som dækker læringsmålene ì musikfaget. Det er fx emner som musikhistorie, genreforståelse, rytmeforståelse, rytmelæsning, puls, musikteori m.m. – Vi lægger løbende forløb op igennem året, bl.a. også i tæt samarbejde med Jer derude da I igennem vores idebank får mulighed for indflydelse på musikfagsmateriale.
  • Alle Spil Smart sammenspilsarrangementer også de som kommer i løbet af året. Vi lægger ca. 3-4 nye sammenspilsarrangementer op om året.
  • Alle Syng Smart 2-stemmige korarrangementer også de som kommer i løbet af året.
  • Mulighed for at deltage gratis i vores to årlige webinars.

Køb/bestil årslicens til mellemtrinnet her

Herunder kan du høre Liv og Tove, forfatterne til Spil Smart fortælle lidt om Spil Smart Portalen:

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se videoen.