I Spil Smarts valgfagsportal, finder du al det materiale du skal bruge til din undervisning i Musik valgfag. Materialet er udviklet til udskolingen.

Til brug for undervisning i musikforståelse og din forberedelse til mundtlig prøve, finder du under fanen “Andre forløb/Musikforståelse” en række forløb i de 5 vidensområder: Musikliv, Musikoplevelse, Musikanalyse, Musikhistorie, Musik i medier. Hvert vidensområde har sin egen serie.

Under fanen “Arrangementer” finder du masser af sammenspils- og kor arrangementer af nye og gamle numre. Sammenspilsarrangementerne er niveaudelte, så begyndere og øvede kan spille sammen. Arrangementerne indeholder: tekst, noder, tabs, øvetracks, instruktionsvideoer, form m.m.

I de store forløb under fanen “Rundt om”  kommer du hele vejen rundt i eet musikalsk emne. Både musikalsk skaben, udøvelse og musikforståelse er inddraget. Emnerne kan være alt fra musikkens verden: En musikhistorisk periode, et nummer eller en musikalsk disciplin som fx. improvisation. Et “Rundt om” forløb er en mulighed for at gå i dybden med et emne og blive klogere, dygtigere og mere bevist om, hvad det er man foretager sig, rent musikalsk.

Valgfag afsluttes med en prøve og under fanen “Valgfagsprøven 8. klasse” finder du en udførlig køreplan for din undervisning i valgfaget hen mod prøven. Din sikkerhed for at du kommer ud i alle de hjørner af faget der er påkrævet.

Alt er udviklet af 2 musiklærere med mange kilometer i benene på gulvet i et musiklokale og er derfor realistisk i brug og lige til at gå til.

Viser 1–16 af 140 resultater

Digital
udgave
til print

Digital produktion Garageband – Indspil din egen sang 1. del

Videotime hvor du lærer at skrive en lille sang og indspille den i Garageband.

Digital
udgave
til print

Digital produktion Garageband del 2 – Indspil din egen sang

Del 2 af Digital produktion Garageband, indspil din egen sang

Digital
udgave
til print

Føler mig selv 100 – sammenspilsarrangement

Sammenspilsarrangement til sangen “Føler mig selv 100” til både mellemtrin og udskoling med videoinstruktioner, audiotracks, tekster, akkorddiagrammer og meget mere…

Digital
udgave
til print

I morgen er der også en dag – sammenspilsarrangement

Sammenspilsarrangement til sangen “I morgen er der også en dag” til både mellemtrin og udskoling med videoinstruktioner, audiotracks, tekster, akkorddiagrammer og meget mere…

Digital
udgave
til print

Lærervejledning – Digital Produktion Garageband del 1

Lærervejledning til Digital produktion Garageband del 1 – Indspil din egen sang

Digital
udgave
til print

Lærervejledning til Digital produktion Garageband del 2

Lærervejledning til Del 2 af Digital produktion Garageband, indspil din egen sang

Digital
udgave
til print

Lærervejledning til Musikoplevelse 2

Lærervejledning til Musikoplevelse 2 – livemusik og koncerter

Digital
udgave
til print

Musikoplevelse 2 – livemusik og koncerter

Musikoplevelse 2 er andet forløb i en række omhandlende musikoplevelse.

Digital
udgave
til print
Digital
udgave
til print