Om os og Spil Smart

Spil Smart Portalen er en ambitiøse musikfagsportal der henvender sig til dig der underviser i musik i grundskolen, herunder både friskoler, privatskoler, folkeskoler, efterskoler + musikskoler.

Du finder mere end 200 forløb og arrangementer  + et hav af audio øvetracks og instruktionsvideoer på portalen, samt en hurtigt voksende sangbank.

Søger du kvalificeret inspiration og brugbare arrangementer og musikfagsforløb til musikundervisningen, så er vi i al beskedenhed et godt bud 🙂

Vi sidder konstant to dedikerede musiklærere og forfattere og brygger på materialer – vi bruger ikke freelancere til at producere materialer, og det sikrer bl.a. en klar rød tråd i materialerne. Portalen er vores hjertebarn, vi er garant for sammenhæng og overblik i materialet. Vi bruger oceaner af tid på at forbedre og udvide portalen og vi er hele tiden tiden i kontakt med musiklærere ude i landet, vi har fingrene på pulsen.

Vi hedder Liv og Tove og vi har til sammen 50 års undervisningserfaring på alle klassetrin og vi er uddannet; musikere, musiklærere og Liv er nu i gang på DPU. Udover at lave Spil Smart, så uddanner Liv musiklærere på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde og Tove laver musikskole/folkeskole samarbejde i Brøndby Kommune.

Vores store passion er musikundervisning og det er vores mål, at musikfaget skal prioriteres og dyrkes på niveau med alle andre fag. Vores motto er ”Musik er for alle”.

Med vores materialer kommer vi hele vejen rundt om musikfaget og de definerede fællesmål, med et stærkt fokus på didaktik og praksisnær undervisning.

Er du nysgerrig på at vide mere  om vores materialer kan du starte med at gå ind og danne dig et overblik med det samme. Alle forløb og materialer har hver deres side med beskrivelse og titel. Du kan selvfølgelig ikke se selve materialerne, men du kan danne dig et overblik over hvad indholdet dækker over.

Spil Smart portalen ejes og drives af forlaget Stepnote Publishing og forfatterne Liv Beck og Tove Sørensen.

Se evt. også vores FAQ der svarer på fleste spørgsmål

Kommuneaftaler:

Pt. har vi kommuneaftale med Købehavns kommune. Vi arbejder på at flere kommuner får mulighed for at bruge Spil Smart i deres musikundervisning 🙂

Hvis du er musiklærer og ønsker Spil Smart i din kommune, så er du mere end velkommen til at henvise din kommune til at kontakte os for en god aftale.!

It-læringsplatforme

Hvad enten din skole benytter Min Uddannelse, MoMo systematic eller Meebook, så er alle vores forløb at finde derinde således du kan planlægge elevplaner, årsplaner osv. med vores forløb.

Om Spil Smart forfatterne

Liv Beck
Lektor i musik på læreruddannelsen, Professionshøjskolen Absalon 2017-
Timelærer i musik på læreruddannelsen, UCSJ Roskilde 2016-17
Læser en kandidat i Didaktik (Musikpædagogik) på DPU –Emdrup 2018-
Efteruddannelseskursus i ’Leg, musik og bevægelse med børn fra 1-7 år
v.Lotte Kærså og Kirstin Lundblad 2017-18
Uddannet sang- og sammenspilslærer fra Det Jyske Musikkonservatorium 2001.
Uddannet meritlærer i engelsk fra Frederiksberg Seminarium 2012.
Musiklærer på Knebel Musikskole 1995-96.
Sanger og sangskriver i Lillystones 2001-
Medejer af Beck og Kjer ’Musikalsk teambuilding’ 2004-07.
Musiklærer i folkeskolen 2006-2016.
Instruktør på kurser i sammenspil.
Læs mere om Liv Beck her:
www.facebook.com/livgbeck
dk.linkedin.com/in/livgbeck

Tove Sørensen
Tove er pt ansat i Brøndby musikskole, hvor hun laver samarbejde med alle kommunens folkeskoler.
Musiklærer på Farum Lilleskole som valgfagslærer og skal til prøve med eleverne + være censor til andre prøver.
Spiller eller har spillet bas med Sing Sing Sing, Ida Gard, Leaving a Small Town, The Counterfictionals, Ivan Pedersen, Poul Krebs m. Fl
Instruktør på kurser i sammenspil.
Diplom-uddannet sammenspilslærer og bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2001.
Har undervist i sammenspil siden 1993.
Tidligere ansat som musiklærer på Vestbirk, Ærø, Rønde og Ry Højskole, samt Musikskolen Laura, Århus, Kolt Ungdomsklub, Vejlby Ungdomsskole, Produktionsskolen Ph, Holbæk og Rytmisk Aftenskole, København.

Læs mere om Tove Sørensen her:
dk.linkedin.com/in/bastove
www.facebook.com/tove.sorensen

Accepter venligst statistics, marketing cookies for at se videoen.

Lidt historie:

Spil Smart startede i 2014 som et samarbejde mellem forlaget Stepnote Publishing og forfatterne/musikunderviserne Liv Beck og Tove Sørensen. Samarbejdet førte til Spil Smart sammenspilsbøgerne med nye hits og en enkelt metode. Bøgerne blev hurtigt populære udgivelser i grundskolerne.

Men i den tid hvor bøgerne udkom, rykkede skolerne mere og mere over på de digitale platforme og Spil Smart blev derfor nødt til at følge med den udvikling og startede derfor i foråret 2019 ud som en musikfagsportal, først med en licens til mellemtrinnet og i november 2019 som den første aktør med licens til en række gennemarbejdet materiale til valgfag 7.- 8. klasse og nu også til indskolingen.