Spil Smart logo

Om valgfagslicensen

Herunder kan du læse hvad en licens til valgfaget inkluderer:

Med valgfagslicensen får du adgang til materiale der målrettet arbejdet med det nye musikvalgfag. Materialet er organiseret således at du med udgangspunkt i små og store forløb kommer rundt i alle musikfagets hjørner.

Store forløb

I et stort forløb fordyber vi os i et emne og berører alle musikfagets kompetenceområder – musikalsk skaben, musikudøvelse og musikforståelse.

Et stort forløb tager udgangspunkt i :

  • En genre
  • En sang
  • Et sted
  • En tid
  • En disciplin

Fra udgangspunktet breder vi emnet ud. Du kan selv vælge om du vil hele vejen rundt i alle kapitlerne om et emne eller om du hellere bare vil bruge dele fra emnet. Det er helt op til dig som lærer.

Der er til hvert stort forløb en fælles lærervejledning, heri bliver du både introduceret til hele forløbet og sat grundigt ind i arbejdet med de enkelte underemner. Derudover er underemnerne sat op således at de er let tilgængelige for både lærer og elev.

Små forløb

Et lille forløb kan være alt fra et sammenspilsarrangement til et kapitel med musikteori. De små forløb fungerer adskilt fra hinanden og kan sagtens være noget du afveksler med når I er i gang med et stort forløb. I musikteori og hørelære for eksempel, anbefaler vi at I altid har det kørende samtidig med resten, da den bedste måde at indlære teori og hørelære er at øve det ind og konstant linke det til den musik I er i gang med.

Vi lægger løbende nyt materiale op på portalen og vi arbejder konstant for at blive bedre og hjælpe jer bedst muligt.

Gå ind her og se de valgfagsforløb forskellige forløb, du kan se alle de forskellige forløb, dog selvfølgelig ikke selve materialet.

Herunder kan du møde Liv og Tove, forfatterne bag alt Spil Smart materiale – i denne video fortæller de om vores valgfagsmateriale.

Accepter venligst statistikker, markedsføring cookies for at se videoen.