Spil Smart logo

Prøvelicens i 14 dage til udvalgte materialer

Er du interesseret i Spil Smart Portalen og overvejer om det kunne være noget for din skole og dig, så er der mulighed for at få en 14 dages prøvelicens.

Du vil få adgang til UDVALGT materiale, både til, indskoling, mellemtrinnet og valgfaget i 14 dage – vi har sammensat prøvematerialet således man sagtens kan få en god ide om  hvad Spil Smart er og kan.

Prøveperioden inkluderer også at vi kontakter dig efterfølgende vedr. evt. køb af årslicens til Spil Smart Portalen, men accepterer selvfølgelig et nej tak til køb, hvis det bliver konklusionen 🙂

Hvordan får jeg adgang?

For at få adgang til prøvelicens, bedes du ringe til Bo Lauenborg, på 29807183 eller skriv på info(@)spil-smart.dk – læg gerne besked hvis opkaldet ikke besvares.

Vigtigt om brugen af materialerne i prøveperioden:

  • Når du får adgang er det vigtigt at overholde copyright, dvs. ikke kopiere eller dele materialet med andre, dog de klasser undtaget som der eventuelt testet materiale på. Efter prøveperioden skal alt printet materiale makuleres.
  • Vi gør opmærksom på at der er digitale unikke koder i alle vores materialer og vi monitorerer hvordan de enkelte brugere bruger materialet og kan spore hvis fx materialet bruges af ikke registrerede brugere.
  • Eleverne får ikke digital adgang til materialerne under prøveperioden.