Spil Smart logo

Rundt om musikalsk skaben

6-12 ugers forløb

Forløbet” Rundt om musikalsk skaben” handler om kreativitet og skaberi. Forløbet kommer hele vejen rundt i emnet. Der skal arbejdes med digital produktion, arrangement, sangskrivning, fortolkning og komposition. Materialet er fyldt med opgaver i alle emner.Eleverne får både viden om kreativitet og skal selv arbejde med kreativitet og musikalsk skaben.

Til læreren er der en 7 siders kapitel ”Musikalsk skaben i din undervisning”. Kapitlet handler om den pædagogiske tilgang til emnet.

Forløbet indeholder:

  1. Musikalsk skaben i din undervisning – et kapitel til læreren.
  2. Digital produktion. Et forløb med en række opgaver i musikprogrammet Opgaverne er meget simple og delt i 2 niveauer. Opgaverne indeholder videoinstruktion.
  3. Sangskrivning. Et forløb med en række opgaver i sangskrivning. Enkle sjove kreative opgaver. Skriv en tekst, lav en melodi, lav en komposition, skriv en raptekst.
  4. Arrangement. Hvad er arrangement? Hvordan arrangerer man? Forløbet er fyldt med opgaver, både kreative/praktiske opgaver og opgaver, hvor man kan blive klogere på, hvad arrangement er.
  5. Det personlige udtryk handler om fortolkning. Forløbet indeholder opgaver til gruppearbejde og sammenspil + solo-opgaver. Der er både opgaver, hvor eleverne selv skal være kreative og opgaver hvor de bliver klogere på, hvad fortolkning er.